top of page
  • Foto van schrijverRENK

Beïnvloed je dag positief door een intentie te zettenHet zetten van een intentie is eigenlijk het voornemen om iets op een bepaalde manier te doen of te benaderen. Door dit aan het begin van de dag te bepalen, schep je voor jezelf rust en focus. Je creëert een bepaalde mindset, waardoor de kans veel groter is dat je bereikt wat je graag wilt.


Hoe zet je een intentie?


Ga s ’morgens als je wakker wordt eerst even recht op zitten in bed, voel je dankbaar voor de nieuwe dag die is begonnen en stel jezelf de vraag: Wat wil ik vandaag bereiken?


Dát is jouw intentie voor die dag!


Voorbeelden van intenties kunnen zijn:

· Vandaag werk ik ontspannen aan mijn taken.

· Vandaag kies ik ervoor om alles met plezier te doen.

· Vandaag zie ik overal mogelijkheden.

· Ik ben helemaal okee, ik mag er zijn.

29 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page